huis bezichtigen

Eindelijk kwam er op funda weer een huis voorbij wat aan onze wensen voldoet
* dichtbij school, liefst loopafstand.. iets verder dan nu, maar wel te doen met opvangkids in duowagen of met de fiets met fietskar.
* vergelijkbaar qua grootte met ons huidige huis (of groter haha.. )
* vraagprijs rond 2 ton
* kindvriendelijke wijk
* liefst niet te veel klussen ivm dubbele kosten zolang we er niet in kunnen

Zaterdagochtend heeft de makelaar "kopersdag"  net zoiets als open huizendag oid. wel moeten we eerst langs het makelaarskantoor omdat er niemand in het huis is, of zoiets. we zien het wel, hopelijk gaat het snel want we gaan daarna door naar mn zus en haar vriend in assen.. dat is meer dan 2 u rijden.. dus we willen niet te laat weg.

Ook nog verzinnen wanneer we langs een hypotheekverstrekker kunnen.. t liefst zonder de kids, wat lastig is omdat mn schoonmoeder binnenkort gedotterd wordt en zij juist altijd degene is die oppast ;) maar dat gaat uiteraard goed komen. zij moet eerst weer herstellen van het dotteren!
Spannende tijd! en vooral druk in mijn hoofd ;) het huis is in mn hoofd al bijna helemaal ingericht!! (hoop vooral hetzelfde behang te kunnen kopen als zoontje nu in zijn kamer heeft.. heeft hij pas een half jr of nog niet eens.. maar vind het erg mooi! ) maar ook de indeling van de kamers hebben we al bedacht.. haha de kids beide naar de 2 zolderkamers, wij op de 1e verdieping met een hoekje voor mans werkruimte, de overige slaapkamer voor opvangkids en opbergruimte... :D spannend of het huis in het echt net zo goed voelt en ruim is als op de fotos!

6 opmerkingen:

  1. oh spannend!!! wilde je al heel lang toch? zal voor jullie duimen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Reacties
    1. ons droomhuis is het absoluut niet!! maar ik ben van mening dat een koophuis wel een betere investering in de toekomst is dan een huurhuis.
      mn droomhuis zou een leuk vrijstaand huis zijn, niet eens perse heel groot, maar wel met een heerlijk grote tuin waar we zelf een lekker plekje in hebben om te zitten, waar de kids heerlijk kunnen spelen, t liefst met een leuke boomhut, schommel aan een boomtak.. etc.. oftewel onbetaalbaar :p

      Verwijderen
  3. helaas een vrij kleine tuin :( echt te klein om met opvangkindjes in te gaan spelen.. het huis zelf was een fijn huis! zou een grotere keuken in mogen/moeten... zo jammer dat het huis op zich super is, maar de tuin zo ontzettend klein :(

    BeantwoordenVerwijderen

rustige week

Extra uitgaven deze week waren Een hoesje voor dochters nieuwe tablet, via wish 7,80 een broek voor dochter in de sale. keek voor mezelf...